De mediator van Convenu kan u stap voor stap door de turbulente periode van een scheiding heen leiden met scheidingsbemiddeling. Op deze manier kunt u met uw partner op een respectvolle manier een punt zetten achter uw relatie.

Hulp bij uw scheiding

U heeft besloten om uit elkaar te gaan. Dit is vaak een ingrijpende en emotionele beslissing. Een tijd van veel veranderingen breekt aan. Het kan prettig zijn ondersteuning te krijgen bij het regelen van de echtscheiding.

Scheidingsbemiddeling kan het proces in goede banen leiden. Een mediator helpt bij het bepalen van de koers binnen alle vraagstukken die bij de scheiding naar voren komen. Tijdens de scheidingsbemiddeling begeleid ik u om tot weloverwogen afspraken te komen waar u beiden achter kunt staan. Daarmee ontstaat een goed fundament voor het opbouwen van een nieuw leven.

Deskundige ondersteuning tijdens uw echtscheiding

Convenu zet zich ervoor in de communicatie tijdens de scheidingsbemiddeling zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt rekenen op neutraliteit, deskundigheid en 100% inzet tijdens de scheidingsbemiddeling. Waar nodig werk ik samen met andere deskundigen zoals advocaten, psychologen en financiële specialisten.

Pendelbemiddeling

Is het op dit moment voor u niet mogelijk om te communiceren met uw (ex-)partner? Dan bied ik u de mogelijkheid om pendelgesprekken te voeren. Dit houdt in dat u om beurten aan de mediationtafel plaatsneemt om verschillende onderwerpen te bespreken. Het doel is altijd om weer samen in gesprek te gaan en mét elkaar de echtscheiding te regelen.

Tarieven

Een scheiding is maatwerk. Na een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek kan ik een schatting maken van het aantal benodigde gesprekken en de daaruit voortvloeiende kosten.

Neem hier vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel: