Ik ben Diane van Heeswijk, MfN-registermediator bij Convenu. Ik help als scheidingsbemiddelaar ex-partners op een respectvolle manier een punt te zetten achter hun relatie. Ik sta hierbij voor professionaliteit, maatwerk en menselijkheid.

Ontzorgen en adviseren

Een scheiding brengt veel vragen met zich mee. Veel mensen maken zich zorgen over hun financiële situatie, het maken van afspraken en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen niet het slachtoffer van de scheiding worden. Ik zet mij in om u hier zo veel mogelijk in te ontzorgen door zaken inzichtelijk te maken en adviezen uit te brengen. Ik heb al veel mensen begeleid in het scheidingsproces. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op zowel financieel, juridisch en emotioneel vlak. Daar waar nodig schakelen we een deskundige in.

Ik ben aangesloten bij De Scheidingsdeskundige en werk intensief met hun team samen. Voor de gerechtelijke procedure werk ik sinds 2009 samen met een advocaat, ook in dat onderdeel wordt u van A tot Z ontzorgd.

Persoonlijke begeleiding

Scheidingen zijn meestal emotioneel beladen. Het kan voor ex-partners moeilijk zijn om een middenweg te vinden en afspraken te maken waar beide partijen zich goed bij voelen, wanneer frustraties en tegengestelde belangen de boventoon voeren. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor die emotie, maar streef ernaar dit in goede banen te leiden.

Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van inzicht in eigen gedragspatronen en gedragspatronen in relatie tot de ander om mensen nog persoonlijker te kunnen begeleiden in het scheidingsproces. Soms blijkt dan dat de belangen minder tegengesteld zijn dan gedacht, en misschien zelfs deels overlappen.

Altijd maatwerk

Iedere scheiding is maatwerk. Elke situatie steekt namelijk weer anders in elkaar. Als onafhankelijke, onpartijdige derde help ik koppels graag een middenweg te vinden. Ik wil ex-partners vertrouwen geven in de toekomst en het inzicht bieden dat ze na de scheiding het leven op eigen kracht weer kunnen opbouwen.